Flyttstäd

Att Flytta är en krävande uppgift på många områden både att man under tidspress och att allt måste klaffa med packning av alla saker, flyttning av möbler, nya bostaden ska vara iordning så vi på Bästkuststäd vet att det inte kanske finns så mycket ork kvar till flyttstädning av den gamla bostaden.

Man vill bara komma in i sin nya bostad och fokusera på det roliga men samtidigt göra ett bra överlämnande av sin gamla bostad.  Låt oss hjälpa dig med flyttstädningen som vi utför enligt vår checklista som säkerställer ett slutresultat med bra kvalité.

Vi har naturligtvis garantier på vårt utförda arbete och om något mot förmodan som köparen / övertagande part inte skulle vara tillfredställande åtgärdar vi det omedelbart.

Är ni intresserade av flyttstädning kommer vi ut och besiktigar bostaden och lämnar en kostnadsfri offert samt en genomgång av vad som ingår i ett ordinärt flyttstäd. Önskar ni något utöver så ordnar vi naturligtvis det, som t.ex. lättare flytthjälp och skräp till återvinningscentral.

Rut-avdrag görs direkt på fakturan vilket innebär 50% av arbetskostnaden. Bästkuststäd ansöker om skattereduktionen till skatteverket när fakturan är betald.

Ansvarsförsäkring samt kollektivavtal finns.

Varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller för ett personligt besök och offert.