Företagsstäd

Att komma till sin arbetsplats och det är rent och fräscht året om är nog så viktigt då man vistas mycket tid på sin arbetsplats. Låt Bästkuststäd skapa en trevlig arbetsmiljö för dig och dina kollegor oavsett om ni är ett fåtal anställda eller ett större bolag, bara kontor eller / och industri / lager.
Inga ytor är omöjliga för oss.

Är ni intresserade av företagsstäd kommer vi gärna ut till er arbetsplats för att gå igenom vad ni behöver hjälp med och en presentation av oss på Bästkuststäd. Besöket är naturligtvis kostnadsfritt och ni förbinder er inte till något.

Vi skräddarsyr städningen tillsammans med er och upprättar en arbetsbeskrivning som ligger till grund för offert och förhoppningsvis ett gott samarbete över lång tid.

Justeringar av städet efter era behov och förutsättningar är vardag för oss så självklart anpassar vi oss om eran verksamhet skulle förändras.

Flexibilitet är ett av våra nyckelord.

Vi erbjuder naturligtvis även tjänster såsom, fönsterputs, golvvård, storstäd etc. Ni har även möjlighet att köpa förbrukningsmaterial från oss till förmånliga priser och vi ser då till att ni alltid har pappershanddukar, toalettpapper mm hemma. Detta offereras separat. Det städmaterial och produkter som vi använder oss av i vårt arbete ingår.

Ansvarsförsäkring samt kollektivavtal finns.

Referenser finns om så önskas.

Varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller för ett personligt besök och offert.